BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, August 26, 2009

BoRaNg NikaH JohOr

Salam.. okeh semua, hari ni aku nk tunjukkan borang nikah negeri aku (i love Johor!!) semua perlu diisi dalam bahase jawi taw.. tapi kan u all, aku tulis dalam rumi.. hahaha.. kenape?? sebab aku takut karang aku tulis nama ayah aku, nama saksi aku salah pulak.. so untuk menyelamatkan keadaan, aku tulis rumi.. boleh x..?? hehehe.. abang sulong aku yang kahwin bulan 12 tahun lepas ckp boleh okeh.. so aku x perlu risau ape2.. ngeee... ok, kat sini aku tunjuk kat korang borang yg aku siap isi dah..

ini borang nikah untuk belah lelaki

ini borang nikah untuk aku (perempuan)

kalo korang perasan, borang lelaki tu atas sekali tepi belah kiri ade nombor 1 kan? ha nombor 1 memang untuk lelaki & nombor 2 adalah borang untuk perempuan.. so jangan sampai salah isi borang okeh..

aku dah nak kahwin rupenye.. mcm x percaye jek.. wink....



DetiK iTu sEmaKin HamPir.....

Hmm hmm cube korang tgok kalendar.. hari ni dah 26/08/2009.. jeng jeng jeng..... lebih kurang tinggal 42 hari je lagi aku bergelar isteri oarng... arghhhh alamak nervousnyeeeeee.. preparation alhamdulillah hampir 80% siap.. souvenir, bunga telur, beg dah beli.. andam, pelamin, baju nikah, baju sanding, baju bertandang, baju persalinan, bilik pengantin, meja makan beradab pun alhamdulillah dah booked awal2.. kasot sanding pon dah beli okeh.. kad jemputan dah order, tinggal tunggu org tu call me jek.. ahaks x sabar!!!

kompang, hadiah untuk cabutan bertuah, DJ pulak aku serahkan pade ayah aku.. heksss biar org tua yang prepare..


just sedang dalam kerisauan sebab borang nikah x hantar lagi.. then x pergi book tok kadi lagi.. next week nak pergi interview dgn Jabatan Agama Islam Johor (JAIJ).. after interview baru boleh g book tok kadi.. HIV test done..


ahad ni nak ajak mr tunang tersayang g order cupcakes.. tu je kot.. lain2 mak aku yang fikirkan.. aku just mengangguk kepala tanda setuju.. haha.. yang penting majlis aku nanti havoc.. okeh.. bukan menunjuk tapi seumur hidup sekali.. xde lah meriah sakan, cukop sekadar apa yang aku impikan & ape yang termampu olehku & mr tunang sediakan untuk hari bersejarah kami..


so, jom same2 doakan agar majlis aku nanti berjalan lancar.. amin!!

ini aku.. sebab ini blog aku yang punye, so wajib ade pic aku..

Tuesday, August 25, 2009

cOmeLnYeeeEeEEEee...!!

Salam.. hai all.. today i wanna share with u all pic yang aku snap hari isnin lepas bersamaan 24/08/2009.. aku bersama baby jiran aku.. so cute ini budak.. suke sgt sama ini budak..

tengok tu, dia x mo pandang camera.. malu kot.. aku je yg terlebih sudah..... (sila abaikan muke aku yg agak comot)

ha ni die nk nangis sbb nk ikot ibu dia..

yg ni pulak pic kat tepi tingkap, aku pujok dia, bagi dia tengok ayam.. uiii bukan main soka ini budak nampak ayam..
see? cute kan? kalo korang tengok betol2, bulu mate die punye la lentik.. then tengok secare berdepan, ya ampun..... mcm anak patung!! serius beb x tipu.. name penuh dia sape erk?? arghh hmm lupe.. tp aku just call her "Wani"..
my hubby jeles bila aku main2 sama ini budak.. dia kate "main la ngan anak tu".. hahaha.. jeles terlebih sudah... muaahaahaa.. aku suke baby okeh.. especially baby girl.. so aku mmg teruja dgn baby comel..
hopefully esok luse aku dah kahwin, aku dapat lah anak yg comel2.. amin.. kalian, doakan ye keinginan aku ni.. see u all di lain entry k..


Monday, August 24, 2009

BerDeBar RasEnya..


Salam.. alhamdulillah hari ni masuk hari ke 3 kita semua umat islam seluruh dunia menjalani ibadah puasa.. setakat ni aku masih lagi berpuasa.. bermakna tarikh 10/10/2009 itu semakin hampir.. arghh tidak!!!!! takut + exicted + nervous bercampor baur (weh takut ngan nervous lebih kurang same kan??!!).. sekarang ni serius aku takut nak tengok kalendar.. sebab kalau aku tengok, jantung aku bertambah laju.. jeng.. jeng.. jeng.. dap dup dap dup.. ha amek ko yan, suke pk je mmg la jd rupe gitu!! jgn pk okeh!! pk lain..

pk la honeymoon kat mane ke, nk anak berape ramai ke.. oiiiiittttt!! stop!!! dah jauh melalut ko ni yan.. just happy okeh sebab nanti naik seri pengantin.. amin.. hehe.. ok2 x mo pk selalu.. nk cpt2 g settle semua.. borang nikah dah isi okeh tinggal nak g temuduga jek.. uiii x sabo... ok2, nk chow dah.. jumpa lagi di lain entry.. love u all!!

pic aku harusssss ade sbb blog ni aku pye.. wek3..

Saturday, August 22, 2009

mY fUtuRe HusBanD.. DamN!! I LovE Him sO muCh..

Hai alls.. hmm bosan melanda diri.. bosan + malas = aku.. hakhak.. ok lah x mahu ckp banyak, just kenalkan korang pade my future husband yang amat aku sayangi.. mr mohd roslan.. enjoy k....

OMG i love him so damn much!! x dapat nak d gambarkan dgn kate2 betapa aku sayang sama ini lelaki..



perkenalan yang singkat membawa kepada percintaan & hubungan itu akan diakhiri dgn ikatan perkahwinan.. impianku agar perkahwinanku dgn mr papa akan berkekalan hingga ke hujung nyawe..



everybody please doakan kebahagiaan kami..
p/s : sowie blum snap pic terbaru mr papaku.. kesibukan mengatasi segalenye.. hehe..

seLamAT menYamBut BuLan RamaDhaN..


Salam semua.. hari ni 22/08/2009 bersamaan 1 Ramadhan 1430 Hijrah.. selamat berpuasa kepada semua muslim.. semangat nak pose tahun ni sgt berkobar2.. kerana tahun nie adalah tahun terakhir aku dapat berpuasa sebagai seorang bujang @ anak dare.. rase sedey + gembira bercampur baur.. semoga ramadahan tahun ni memberi 1000 pengertian buat kita semua.. see u di lain entri..

Thursday, August 20, 2009

mRs RosLaN tO bE..

malas ckp byk.. layan je pic aku nih..






















Monday, August 17, 2009

15/08/2009

Hai all.. tengok tajuk dah tentu tahu aku nak story apa kan.. ye aku nak bercerite aktiviti aku pada sabtu lepas.. layan k..
my hubby ngah drive.. serius beb muka dia time drive.. haha.. jgn marah cyg..

ni ngah possing mase kat traffic light.. kontrol senyum..

sabtu tu aku keje sebenarnya, balik kul 12.30 pm.. balik umah je lepak depan tv jap layan hindustan lepas tu mandi, siap2 & mr tunang pon dtg jempot aku sbb kitorang nak g tempah kad kawen..

siap je order kad kawen, terus g cari bank sebab nak bank in duit bagi adik aku kat perak sane, die nak pakai duit.. yang kelakarnye, cari punye cari x jumpe2.. siap tye sorang asso tu kat mane bank tu (Affin Bank).. rupenye terpampang je bank tu cuma x berape jelas sebab dah kabur.. walhal sah ulang alik lalu depan bank tu mase nak g cari tu taw... ape pye sengal..


lepas je bank in, kitorang g mamam.. aku mam soto, mr tunang mam mee bandung.. siap je mamam terus balik.. balik pun kejap je, mr tunang dok borak ngan ayah aku, aku g mandi.. siap je mandi, tunggu azan maghrib, lepas maghrib terus g muar pulak.. mr tunang nak cari kasot tok sanding nanti..
my hubby.. kat kfc lah ni..

dpt je kasot, g mam kfc pulak dah.. walhal ptg tuh dah mam kan, tapi gian pye pasal, mam lah lagi.. balik umah je dah kul 11.30 pm.. penat sey..


arghhh muke sengal..



lepas tu kan, hmm lepas tu ape ek? lepas tu aku tido lah.. penat taw.. pagi keje, ptg g bp, mlm g muar.. huh penat sungguh..
see u di lain entry.. bye..

Thursday, August 13, 2009

YeyE tiLam Baru


x boleh blah tajuk entri aku ek.. haha.. tilam baru pon nak crite.. aku dulik hape.. sape yg meluat, sila out skrg.. semalam aku balik keje tengok ada tilam baru.. aku tanya mak aku, rupenya tilam aku.. aku suke!! siap try bebaring atas tilam baru tuh yg masih berbalut plastik.. aku malas cerite panjang.. layan je la pic ni k.. (gambar aku posisi terbalik.. pandai2 lah korang nak tengok)




  • ni ngah try possing atas tilam baru..

Wednesday, August 12, 2009

kaSot kAwEn..




tengok kasot aku.. cantik x? ni lah kasot yg aku cerite untuk wat sanding nanti.. nice kan? sape yg ckp x cantik sila ketuk ketampi sebanyak 100 kali.. hehe.. lawa x design dia? from RED MODANI.. simple je tapi pada aku sgt cantik.. hehe.. enjoy k..




Tuesday, August 11, 2009

awaRd Dari LengGangkaNgkuNg


Yeye dapat award.. award ni adalah pemberian Lenggangkangkung yang diberikan kepada semua kawan2nye merangkap pelawat2 blog dia.. thanx ye atas pemberian award ni.. hehe..

Monday, August 10, 2009

cOupLe Of tHe yEaR


Eeeee tomeynye pasangan bercouple nih.. sesuai benor kan.. mcm pinang di belah 2.. hehe.. hey alls, ni lah tunang kesayangan den.. tapi ni pic agak lame, bulan 3 lepas mase die x sihat lepas kemalangan jalan raya.. layannnnnnnnnnn

ShOpPinG BaraNg kaHwiN

Salam all.. semalam bersamaan 09/08/2009 aku pergi shopping barang kahwin dengan mak ayah aku, abang & akak aku & of course bersama tunang tersayang.. pergi petang dalam pukul 2.30... pergi survey2 mane yg murah but cantik & berkualiti.. rambang mate aku d watnye.. aku just beli bunga telur, souvenir, pahar & bag.. total aku kopak dekat RM400.. baru sikit tu beb.. belum lagi yang lain2.. beli sikit2 dulu nanti x lah berat aku rase nak beli semua sekaligus.. mahu pengsan aku..
Next month kena shopping lagi nak completekan terus.. dah nak puasa, makin bz lah aku lepas ni.. sekarang ni gotong royong cat rumah.. hmm penat tapi seronok.. hehe.. langsir belum beli.. nak beli nanti bila ada sales.. dah nak raye nanti mesti ade sales.. time tu lah sesuai nak beli langsir baru.. x tahu lagi nak pilih mcm mane & colour ape.. maybe purple terang... hmm malas ah pikir.. soh mak aku pk lagi bagus.. aku cuma pk majlis aku berjalan lancar je.. ahaks!!...

Saturday, August 8, 2009

DaH jumPa kaSoT kaHwiN!!

Hehe.. bestnya akhirnya aku berjaye jugak membeli sepasang kasot kahwin untuk ku gayakan semasa hari bersejarahku nanti.. malam tadi keluar pergi Summit Batu Pahat saje nak survey2 dulu, ingat malam ni nak survey kat Muar pulak.. mana tahu dah terjumpa pulak yang berkenan di hati... mahal, tapi so sweet.. mesti cantik mase aku gayakan kat atas pelamin nanti..
Tumit dia tinggi lah pulak.. x tahu boleh jalan ke x masa sanding nanti sebab aku ni x pernah pakai kasut tumit tinggi sebab pinggang & kaki aku cepat lenguh.. semua kasut aku pakai flat punya.. hmm berbalik pada cerite malam tadi.. mula2 nak survey mana cantik untuk aku & my hubby lah.. last2 aku yang jumpa, tapi my hubby x jumpa lagi kasut yang dia suka (sian papa..!!)..
Kasut yang aku berkenan ni kaler putih, tumit die kaler hitam.. ah moi kat kedai tu tolong pakaikan kat kaki aku lepas tu dia suruh aku try jalan.. hmm ok lah mase aku try, jalan pon stabil cume ade sikit rase gayat (boleh ke gayat??).. papa dah ketawakan aku je.. nakal!! lepas dah puas hati try & terjamin rase selesa & keanggunan kasut tu, aku terus sambar.. hehe..
Lagipun tujuan aku memilih kasut putih adalah kerana putih sesuai digayakan dgn semua warna baju.. mase aku sanding nanti baju kaler purple, potong kek gown kaler putih & majlis bertandang kat uma mertua baju kaler coklat.. ok lah tu kan.. masuk dgn semua kaler.. x sabar pulak aku nak gayakan masa majlis aku nanti..

Thursday, August 6, 2009

maCam maNe Nie......



Macam mane ni.. tarikh kahwin makin lame makin dekat.. tinggal 2 bulan lebih je lagi.. semua barang x prepare lagi.. sambil lewa nye aku...!!!!! Buntu3...

  1. Kad kahwin... x tempah lagi.. x tahu jumlah nak tempah berape.. sebab x disscuss lagi ngan parents nak jemput berape juta tetamu.. tension3...
  2. Cenderahati... baru beli sikit.. x sepenuhnye lagi.. beli yang simple tapi menarik & boleh dijadikan kenangan untuk para tetamu...
  3. Manisan... ini tok para tetamu yang hadir pun aku x prepare pape lagi.. nk letak gula2 & coklat ok lah..
  4. Hantaran.. alhamdulillah setelah dibincangkan bersame tunang tersayang, kitorang sepakat x payah bagi hantaran lagi sebab mase tunang dah bagi banyak.. (save sikit budget)
  5. Paper bag... pon x beli lagi!!! arghhh hujung minggu ni aku mesti pergi beli.. nekad!!
  6. Plastik bag... x beli jugak.. nak soh mak ayah sponsor...
  7. Baju kahwin & solekan.. yang ni awal2 dah booking.. hehehe.. al maklom lah lepas raye memang ramai org kahwin.. so aku booking awal2 lagi supaya nanti x kelam kabut.. aku pilih persalinan kaler purple untuk bersanding sebab tema kaler puprle.. sepasang gown & kot untuk potong kek, sepasang baju putih untuk majlis akad nikah & sepersalinan baju untuk aku berpossing depan kamera (jgn jeles).. untuk majlis khatam al-Quran maybe aku akan pakai baju kurung biase setelah budget mcm x cukup..
  8. Pelamin, hiasan bilik tidur & meja makan beradab.. ni aku dah booking jugak dgn andam yang same.. bentuk pelamin & hiasan pun aku dah pilih awal2.. simple but nice..
  9. Kasut.. ni nak kena beli sebab andam tu x sediakan kasut.. dalam kepale otak x tahu nak beli jenis mcm mane.. sameade bertutop @ terbuka.. akan difikirkan kemudian......
  10. Kek.. nak order dekat Yong Sheng Muar sebab kek kat situ sedap & cantik.. but harge jgn cerite, mmg MAHAL... tapi xpe sebab aku nak mintak abang nombor 3 sponsor kek untuk aku.. (tentera yang berpangkat xkn kek pon x boleh sponsor..betol x abg edid??)
  11. Fotographer... ini 1 lagi masalah yang buat kepale otak aku pening + nk pecah.. aku mulenye xnk ambil fotographer tapi tunang aku ckp seumor hidup sekali kena lah abadikan kenangan.. hujung minggu ni g survey jugak... (nampaknye minggu ni & minggu seterusnya aku akan sentiase bz & bz & bz)
  12. Bunga telur.. aku nak nangis dah ni bile sebut tentang bunga telur.. sebabnya aku x beli lagi & x tahu lagi nak beli berape bundle (poyo je ayat).. ah nak kena disscuss ngan mak ayah & tunang...
  13. Cincin kahwin.. maybe bulan depan baru nak g ngan tunang survey yang cantik but murah..
  14. Kursus kahwin.. ok! (20 & 21 Jun 2009)
  15. HIV test.. ok!
  16. Borang nikah.. x isi lagi & x complete lagi.. akan aku settlekan minggu depan..
  17. Temuduga.. selepas raye @ beberape minggu sebelum nikah akan aku & tunang pergi... (mintak2 lepas...)
  18. Ape lagi??? ade lagi x yang tertinggal?? senarai tetamu?? kawan2?? argh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pening2 + pecah kepale otak aku!!!!

Tuesday, August 4, 2009

i'M sO sOrRy..


Salam.. hari nie aku ade sikit happy.. semalam aku xde mood.. hari ni semangat aku dah dtg balik.. malam tadi tunang dtg rumah pujuk aku.. mule2 just duduk selesaikan problem.. tye ape yg x puas hati.. sememangnya aku yang cemburu buta.. tapi cemburu tu kan tandanye sayang.. aku xnk pun ade sesape yg kacau my fiancee.. aku syg sgt kat die..
Puncanye hanya hal yang mungkin korang anggap sekelumit kuman.. tapi sekelumit kuman tu lah pada aku umpama sebesar dinasour.. aku cume nakkan kejujuran dia pade aku..
Semua ni kerana sepupu perempuan die yg memang aku akui aku x suke perempuan tu.. sebab dulu kami hampir2 memutuskan hubungan hanye kerana perempuan tu (mase tu belom tunang lagi).. perempuan gatal, suke sgt mesej & call tunang aku..
Aku tahu dia tu cuma sepupu tapi aku tahu perempuan tu ada hati dekat tunang aku sebab terkantoi perempuan tu bagi mesej jiwang karat (mase ni pon belum tunang).. mase kantoi, seyes memang seyes.. tapi aku terharu bile aku dah mengamuk sakan & marah giler2 pade tunang aku sampaikan aku mintak putos hubungan, die mintak maaf pade aku & pujuk aku.. dia x salah sebab bukan dia yg start dulu.. tapi aku seorang perempuan yang inginkan kejujuran & kepercayaan dari insan tersayang..
Maybe korang x tahu sepanjang bertunang lebih hebat dugaan yang dtg.. tapi alhamdulillah kitorang still boleh selesaikan sampai dah nak kahwin dah pon.. but 1 thing aku mohon pade tunang tersayang, please dont make me sad again..

Papa, mama minta maaf banyak2 sebab banyak buat pa sakit hati & x terlayan dgn kerenah ma.. ma sayangkan pa & ma x mahu ade org lain yang mengganggu hubungan kite.. ma x sanggop kehilangan pa apatah lagi nak berkongsi kasih sayang dgn insan lain.. ma percaye pade pa, pa sayangkan ma sorang sebab kalau x sayang, pa x akan menangis & pujuk rayu ma mase ma minta putuskan hubungan dulu... terima kasih sayang kerana sudi lagi bertahan dgn ma.. ma harap hubungan kite akan berkekalan sampai ke pintu syurga.. amin..

Monday, August 3, 2009

LaGi2 KFC...

Malam sabtu lepas iaitu 1 Ogos 2009 aku pergi muar makan KFC (tunang aku belanja.. thanx papa).. makan dekat Giant Muar sambil survey2 kasut nak wat kahwin (x prepare pape lagi).. tibe sane pukul 9.30 malam.. mule2 jalan2 tengok barang dulu.. lepas penat baru g makan my feveret tu..
Ape yang kitorang order..?? macam biase 3 ketul ayam hot & spicy, pepsi, kentang putar, coleslaw, cheesy wedges & aiskrim... nampak mcm byk tapi tetap boleh habis makan 2 org.. al maklom lah, feveret pye pasal (aku & tunang same2 suke makan KFC)..
Siap makan je rase malas nak berjalan.. berat terus rase badan.. tengok jam dah pukul 10.45 malam.. kena balik nih sebab pagi2 nak jalan JB pulak.. penat.. tibe umah kul 11.20 malam... terus zzzz... nak makan KFC lagi minggu depan.. jgn jeles.. : P

jEmpuTan kaHwiN... Di maNa? jB...

Salam.. penatnye hari ni... semalam g JB rumah mak cik, sepupu kahwin.. penat lah.. walaupon aku x drive tapi rase penat tu mcm keje berat je.. dok dlm kreta selame hampir 3 jam memang penat.. aku g ngan mak, ayah, kakak, adik aku 4 org & yg wajib ikut mesti lah tunang tersayang.. hehe.. x boleh di tinggal, kena bawak..
Bertolak pukul 7.00 pagi & berhenti sarpan dekat Ayer Itam pukul 8.15 pagi (makan murtabak singapore).. sedap giler.. teruskan perjalanan & tibe lebih kurang pukul 10.45 pagi.. arghh penat x terkate.. kesian tunang aku sebab malam sebelom bertolak dia jaga kampung, x tidur 1 malam (siannye papa!!)..
Rilex umah mak cik aku jap (adik perempuan mak aku yang bongsu) lepas tuh siap2 baru lah g jemputan kahwin tu.. rumah mak cik aku merangkap adik perempuan mak aku (yang tengah).. sampai salam2 terus makan.. ngah sedap makan, ade akak tu bagi aiskrim.. alamak my feveret!!!! aiskrim dlm cawan perisa coklat.. sedapnye.. nampak aiskrim je terus x habis makan nasi.. hehe.. tunang aku pon ape lagi "Ish ma ni kalo ye pon habiskanlah makan nasi tu, x baik membazir"..
Ah aku dah nampak aiskrim memang kem salam nak habiskan nasi tu.. "Dah ade feveret dia tuh memang yang lain x d pandang lah tu".. aik perli ke cayang?? masok rumah mak cik jap borak2 ngan saudare mare semua.. tengok jam, alamak dah pukul 4.00 ptg.. "Mak jom balik, kesian kat lan tu x tidur lagi".. aku nak balik, kesian lah tengok tunang aku x cukup tidur..
Ondaway balik dok dlm kereta senyap je (aku 1 kereta bersame tunang, mak ayah aku naik kereta sendiri).. sebab ape senyap? sebab ade sikit problem pulak mase ondaway balik tu (selisih faham).. mase ondaway g pon dah ade masalah tapi x serius.. depan mak ayah kena lah tunjuk kan kemesraan.. boring lah senyap je memasing..
Tiba umah kul 7.00 malam.. dah maghrib.. badan lekit betol.. capai towel terus mandi & dah wangi!! tengok kain belum lipat lagi, nak kena lipat dulu.. siap lipat terus zzzzzzzz.. penat beb... tapi masalah ngan tunang masih x settle.. hopefully malam nanti dia dtg pujok bawak coklat.. bestnye.....

Saturday, August 1, 2009

jaLaN2 ....


Salam.. malam tadi bersamaan 31 Julai 2009 aku g ikut tunang aku g muar dia kate nak bayar kereta.. pukul 10.00 malam baru g sebab die g kenduri dulu dekat rumah atok die.. tapi aku x g kenduri tu, aku sibok mengemaskan rumah aku yang serupe mcm tongkang pecah...

g muar, sampai sane je nak bayar mesin dia sekali tulis sebesar alam "OUT OF SERVICE".. pehh geram je rase... tapi nak buat mcm mane.. ramai org yang beratur pun merungut.. lepas tu g lah pusing kat tanjung.. "eh ade expo lah Cit" kata tunang aku.. haah lah.. ape lagi "Mok jom singgah lah jom.. nak tengok selipar" aku pujuk tunang aku.. mase tu jam dah kul 11.15 malam dah.. tapi tunang aku pun bersetuju singgah (lepas malas layan kerenah aku yang mengade2)..
Jalan2 survey2.. alamak terjumpe 1 gerai ade jual selipar cantik2.. ish berkenan pulak kat 1 selipar ni yg beriben kaler hitam & putih (mix colour).. aku tgok tunang aku dgn pandangan kesian (nk soh die belikan).. tunang aku wat2 x nampak.. geramnye... "Mok, org nk ni lah...cantik x??".. (sebenarnye saje je tuh nk tarik perhatian die).. "nape Cit suke yg ni ke? amek je".. yes3 thanx cayang...
Selipar dah dapat.. nak tengok baju pulak... puas berjalan xde baju yang berkenan... aku pulak rase makin sejuk sebab malam makin larut... tengok jam, dah kul 12.08 malam lah.. patut lah aku rase sejuk lain macam.. tambah pulak tepi tu sungai Muar, memang sejuk sampai ke tulang.. balik singgah makan jap kat D'CAHAYA SEAFOOD.. mcm biase feveret aku, tom yam campor... sedap jugak tom yam die.. tunang aku x order sebab dia dah makan mase kat uma atok die.. tapi aku ade le suap die sikit (nak suap jugak!!)..
Habis makan je tengok jam dah kul 12.45 malam.. ish lewat sgt dah ni... tibe rumah kul 1.30 pagi.. semua dah tidur.. zzzzz.... masok bilik je bersihkan muke yg penoh kotoran, mandi & tibe mase nk tido.. (sms tunang jap sebab kena pastikan dia selamat sampai rumah baru boleh tido..)
gitu gini dekat kul 2.00 pagi aku baru tido.. bangun pagi je siapkan diri g office.. warghh....!!!!