BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 28, 2010

sungguh menggembirakan

Salam.. lame aku x jengah blog ni.. tp blog korang aku tetap terjah.. aku skrg mcm no mood nk berblog... x tahu lah kenapa.. rajin bukak fb jek.. sorry pade yg menantikan entry terbaru dari aku.. erkk tapi ade ke yg menantikan entry dari aku..?
Ok.. cut the crap.. aku kat sini dlm mood happy sgt3.. happy dgn kehidupan aku skrg, happy dgn kerja aku skrg, happy dgn semuanye.. & terutamanye happy d samping suami tercinta.. hari2 yg aku lalui skrg kurasekan sudah lengkap.. terase hampir lengkap...
Nk tahu ke sbb aku aku happy sgt ni? maybe ade yg dah tahu.. ye, aku bakal bergelar ibu.. syukur alhamdulillah.. aku sgt3 gembira & bersyukur sgt dgn rezeki ini.. doakan aku semoga aku & kandungan sihat selalu..
Perasaan semasa mengandung sgt3 la seronok.. lepas tahu pregnant, suami org pertame yg paling gembira... gembira x terkate.. aku suke tgok dia bahagia & gembira mcm tu..
Cume awal2 kandungan ni aku telah dilanda mabuk yg teruk.. 3 hari aku MC minggu lepas sbb x boleh bangun langsung.. nampak makanan pon aku da geli geleman da nk muntah.. so dlm pade aku mabuk tu aku hanye lah makan sikit je nasi.. cume beberapa butir saja..
Tapi skrg alhamdulillah dah kurang.. cuma aku x boleh terdedah kepada bau2an masakan yg kurang menyenangkan kerana aku akan muntah.. tekak sgt3 loya & x sedap badan.. badan aku sakit2 x tahu ape puncenye..
Semoga aku tabah dlm menghadapi ujian ini.. buat semua yg dah mendirikan rumah tangga baru2 ni, aku doakan semoga kalian cepat2 menimang cahaya mate.. doakan aku juga agar kesihatan aku sentiasa kuat.. amin...