BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, June 26, 2010

wink wink

Salam..
Lama x update blog sendiri.. sibuk sgt..
Terjah blog2 org je rajin, nk update punye la malas..
Syukran, kandungan aku sudah menjengah usia 7 bulan..
Syukur x terhingga pada Allah kerana bagi aku kenikmatan pengalaman mengandung anak sendiri..
Skrg aku dah pun masuk trimester ke-3.. cepat je rase mase berlalu..
Alhamdulillah baby skrg amat aktif menendang2 mamanye terutama waktu malam..
Baby pandai bagi respon bila mama & papa berbual2 dgn dia.. good child...
Kalau papa bagi salam, baby akan cepat2 kick.. hihi.. suke sgt2..
X sabar nk melihat rupa anakku ini..
Anakku, semoga kamu sihat2 saja di dalam rahim mama.. mama & papa syg sgt pada kamu walaupon kamu belum lagi dilahirkan.. mama & papa mahu kamu jadi anak yg baik..
Cukuplah update pendek mcm ni.. no idea..
Nanti lain hari aku akan update lagi..
Tentang persiapan menyambut kelahiran bayi sulungku ini..
InsyaAllah..
Semoga bertemu lagi..
Salam..