BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, August 17, 2009

15/08/2009

Hai all.. tengok tajuk dah tentu tahu aku nak story apa kan.. ye aku nak bercerite aktiviti aku pada sabtu lepas.. layan k..
my hubby ngah drive.. serius beb muka dia time drive.. haha.. jgn marah cyg..

ni ngah possing mase kat traffic light.. kontrol senyum..

sabtu tu aku keje sebenarnya, balik kul 12.30 pm.. balik umah je lepak depan tv jap layan hindustan lepas tu mandi, siap2 & mr tunang pon dtg jempot aku sbb kitorang nak g tempah kad kawen..

siap je order kad kawen, terus g cari bank sebab nak bank in duit bagi adik aku kat perak sane, die nak pakai duit.. yang kelakarnye, cari punye cari x jumpe2.. siap tye sorang asso tu kat mane bank tu (Affin Bank).. rupenye terpampang je bank tu cuma x berape jelas sebab dah kabur.. walhal sah ulang alik lalu depan bank tu mase nak g cari tu taw... ape pye sengal..


lepas je bank in, kitorang g mamam.. aku mam soto, mr tunang mam mee bandung.. siap je mamam terus balik.. balik pun kejap je, mr tunang dok borak ngan ayah aku, aku g mandi.. siap je mandi, tunggu azan maghrib, lepas maghrib terus g muar pulak.. mr tunang nak cari kasot tok sanding nanti..
my hubby.. kat kfc lah ni..

dpt je kasot, g mam kfc pulak dah.. walhal ptg tuh dah mam kan, tapi gian pye pasal, mam lah lagi.. balik umah je dah kul 11.30 pm.. penat sey..


arghhh muke sengal..



lepas tu kan, hmm lepas tu ape ek? lepas tu aku tido lah.. penat taw.. pagi keje, ptg g bp, mlm g muar.. huh penat sungguh..
see u di lain entry.. bye..

2 comments:

Love Lavendar said...

mukamu mmg sengal...hahaha...yan..bg skit kfc tu kt aku...hehehe

~ thalhazlin ~ said...

hahaha! kelakar lah gaya tu ;p