BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, August 26, 2009

DetiK iTu sEmaKin HamPir.....

Hmm hmm cube korang tgok kalendar.. hari ni dah 26/08/2009.. jeng jeng jeng..... lebih kurang tinggal 42 hari je lagi aku bergelar isteri oarng... arghhhh alamak nervousnyeeeeee.. preparation alhamdulillah hampir 80% siap.. souvenir, bunga telur, beg dah beli.. andam, pelamin, baju nikah, baju sanding, baju bertandang, baju persalinan, bilik pengantin, meja makan beradab pun alhamdulillah dah booked awal2.. kasot sanding pon dah beli okeh.. kad jemputan dah order, tinggal tunggu org tu call me jek.. ahaks x sabar!!!

kompang, hadiah untuk cabutan bertuah, DJ pulak aku serahkan pade ayah aku.. heksss biar org tua yang prepare..


just sedang dalam kerisauan sebab borang nikah x hantar lagi.. then x pergi book tok kadi lagi.. next week nak pergi interview dgn Jabatan Agama Islam Johor (JAIJ).. after interview baru boleh g book tok kadi.. HIV test done..


ahad ni nak ajak mr tunang tersayang g order cupcakes.. tu je kot.. lain2 mak aku yang fikirkan.. aku just mengangguk kepala tanda setuju.. haha.. yang penting majlis aku nanti havoc.. okeh.. bukan menunjuk tapi seumur hidup sekali.. xde lah meriah sakan, cukop sekadar apa yang aku impikan & ape yang termampu olehku & mr tunang sediakan untuk hari bersejarah kami..


so, jom same2 doakan agar majlis aku nanti berjalan lancar.. amin!!

ini aku.. sebab ini blog aku yang punye, so wajib ade pic aku..

0 comments: