BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, August 4, 2009

i'M sO sOrRy..


Salam.. hari nie aku ade sikit happy.. semalam aku xde mood.. hari ni semangat aku dah dtg balik.. malam tadi tunang dtg rumah pujuk aku.. mule2 just duduk selesaikan problem.. tye ape yg x puas hati.. sememangnya aku yang cemburu buta.. tapi cemburu tu kan tandanye sayang.. aku xnk pun ade sesape yg kacau my fiancee.. aku syg sgt kat die..
Puncanye hanya hal yang mungkin korang anggap sekelumit kuman.. tapi sekelumit kuman tu lah pada aku umpama sebesar dinasour.. aku cume nakkan kejujuran dia pade aku..
Semua ni kerana sepupu perempuan die yg memang aku akui aku x suke perempuan tu.. sebab dulu kami hampir2 memutuskan hubungan hanye kerana perempuan tu (mase tu belom tunang lagi).. perempuan gatal, suke sgt mesej & call tunang aku..
Aku tahu dia tu cuma sepupu tapi aku tahu perempuan tu ada hati dekat tunang aku sebab terkantoi perempuan tu bagi mesej jiwang karat (mase ni pon belum tunang).. mase kantoi, seyes memang seyes.. tapi aku terharu bile aku dah mengamuk sakan & marah giler2 pade tunang aku sampaikan aku mintak putos hubungan, die mintak maaf pade aku & pujuk aku.. dia x salah sebab bukan dia yg start dulu.. tapi aku seorang perempuan yang inginkan kejujuran & kepercayaan dari insan tersayang..
Maybe korang x tahu sepanjang bertunang lebih hebat dugaan yang dtg.. tapi alhamdulillah kitorang still boleh selesaikan sampai dah nak kahwin dah pon.. but 1 thing aku mohon pade tunang tersayang, please dont make me sad again..

Papa, mama minta maaf banyak2 sebab banyak buat pa sakit hati & x terlayan dgn kerenah ma.. ma sayangkan pa & ma x mahu ade org lain yang mengganggu hubungan kite.. ma x sanggop kehilangan pa apatah lagi nak berkongsi kasih sayang dgn insan lain.. ma percaye pade pa, pa sayangkan ma sorang sebab kalau x sayang, pa x akan menangis & pujuk rayu ma mase ma minta putuskan hubungan dulu... terima kasih sayang kerana sudi lagi bertahan dgn ma.. ma harap hubungan kite akan berkekalan sampai ke pintu syurga.. amin..

1 comments:

~ thalhazlin ~ said...

uhuhu. betul tu. time tunang ni orang kata darah manis, banyak gaduh...so, kena banyakkan sabar , k? memang patut pun kita marah kalau ada owg ganggu tunang kita kan..cemburu tu tandanya sayang. betul.betul.betul. cuma, next time, kena control.. tak moh mintak putus-putus (peringatan juga buat diri sendiri yang lupa) ;p