BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, August 8, 2009

DaH jumPa kaSoT kaHwiN!!

Hehe.. bestnya akhirnya aku berjaye jugak membeli sepasang kasot kahwin untuk ku gayakan semasa hari bersejarahku nanti.. malam tadi keluar pergi Summit Batu Pahat saje nak survey2 dulu, ingat malam ni nak survey kat Muar pulak.. mana tahu dah terjumpa pulak yang berkenan di hati... mahal, tapi so sweet.. mesti cantik mase aku gayakan kat atas pelamin nanti..
Tumit dia tinggi lah pulak.. x tahu boleh jalan ke x masa sanding nanti sebab aku ni x pernah pakai kasut tumit tinggi sebab pinggang & kaki aku cepat lenguh.. semua kasut aku pakai flat punya.. hmm berbalik pada cerite malam tadi.. mula2 nak survey mana cantik untuk aku & my hubby lah.. last2 aku yang jumpa, tapi my hubby x jumpa lagi kasut yang dia suka (sian papa..!!)..
Kasut yang aku berkenan ni kaler putih, tumit die kaler hitam.. ah moi kat kedai tu tolong pakaikan kat kaki aku lepas tu dia suruh aku try jalan.. hmm ok lah mase aku try, jalan pon stabil cume ade sikit rase gayat (boleh ke gayat??).. papa dah ketawakan aku je.. nakal!! lepas dah puas hati try & terjamin rase selesa & keanggunan kasut tu, aku terus sambar.. hehe..
Lagipun tujuan aku memilih kasut putih adalah kerana putih sesuai digayakan dgn semua warna baju.. mase aku sanding nanti baju kaler purple, potong kek gown kaler putih & majlis bertandang kat uma mertua baju kaler coklat.. ok lah tu kan.. masuk dgn semua kaler.. x sabar pulak aku nak gayakan masa majlis aku nanti..

0 comments: