BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, August 3, 2009

LaGi2 KFC...

Malam sabtu lepas iaitu 1 Ogos 2009 aku pergi muar makan KFC (tunang aku belanja.. thanx papa).. makan dekat Giant Muar sambil survey2 kasut nak wat kahwin (x prepare pape lagi).. tibe sane pukul 9.30 malam.. mule2 jalan2 tengok barang dulu.. lepas penat baru g makan my feveret tu..
Ape yang kitorang order..?? macam biase 3 ketul ayam hot & spicy, pepsi, kentang putar, coleslaw, cheesy wedges & aiskrim... nampak mcm byk tapi tetap boleh habis makan 2 org.. al maklom lah, feveret pye pasal (aku & tunang same2 suke makan KFC)..
Siap makan je rase malas nak berjalan.. berat terus rase badan.. tengok jam dah pukul 10.45 malam.. kena balik nih sebab pagi2 nak jalan JB pulak.. penat.. tibe umah kul 11.20 malam... terus zzzz... nak makan KFC lagi minggu depan.. jgn jeles.. : P

0 comments: