BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, August 10, 2009

ShOpPinG BaraNg kaHwiN

Salam all.. semalam bersamaan 09/08/2009 aku pergi shopping barang kahwin dengan mak ayah aku, abang & akak aku & of course bersama tunang tersayang.. pergi petang dalam pukul 2.30... pergi survey2 mane yg murah but cantik & berkualiti.. rambang mate aku d watnye.. aku just beli bunga telur, souvenir, pahar & bag.. total aku kopak dekat RM400.. baru sikit tu beb.. belum lagi yang lain2.. beli sikit2 dulu nanti x lah berat aku rase nak beli semua sekaligus.. mahu pengsan aku..
Next month kena shopping lagi nak completekan terus.. dah nak puasa, makin bz lah aku lepas ni.. sekarang ni gotong royong cat rumah.. hmm penat tapi seronok.. hehe.. langsir belum beli.. nak beli nanti bila ada sales.. dah nak raye nanti mesti ade sales.. time tu lah sesuai nak beli langsir baru.. x tahu lagi nak pilih mcm mane & colour ape.. maybe purple terang... hmm malas ah pikir.. soh mak aku pk lagi bagus.. aku cuma pk majlis aku berjalan lancar je.. ahaks!!...

0 comments: