BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, August 25, 2009

cOmeLnYeeeEeEEEee...!!

Salam.. hai all.. today i wanna share with u all pic yang aku snap hari isnin lepas bersamaan 24/08/2009.. aku bersama baby jiran aku.. so cute ini budak.. suke sgt sama ini budak..

tengok tu, dia x mo pandang camera.. malu kot.. aku je yg terlebih sudah..... (sila abaikan muke aku yg agak comot)

ha ni die nk nangis sbb nk ikot ibu dia..

yg ni pulak pic kat tepi tingkap, aku pujok dia, bagi dia tengok ayam.. uiii bukan main soka ini budak nampak ayam..
see? cute kan? kalo korang tengok betol2, bulu mate die punye la lentik.. then tengok secare berdepan, ya ampun..... mcm anak patung!! serius beb x tipu.. name penuh dia sape erk?? arghh hmm lupe.. tp aku just call her "Wani"..
my hubby jeles bila aku main2 sama ini budak.. dia kate "main la ngan anak tu".. hahaha.. jeles terlebih sudah... muaahaahaa.. aku suke baby okeh.. especially baby girl.. so aku mmg teruja dgn baby comel..
hopefully esok luse aku dah kahwin, aku dapat lah anak yg comel2.. amin.. kalian, doakan ye keinginan aku ni.. see u all di lain entry k..


0 comments: