BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, July 11, 2009

Aku, TunAnG, wAyaNg & kFc.....

Salam semua..
aku bosan sgt hari ni.. jadi sebab aku bosan, aku nak membuang masa aku lah dekat sini.. malam tadi aku pergi Batu Pahat tengok movie.. movie yg aku tonton ialah ICE AGE 3.. walawey, best siot.. mulanya nak tengok DRAG ME TO HELL tapi tengok ICE AGE 3 ni mcm best je, so aku amek keputusan tengok kartun tu je lah.. mcm biasa lah, aku g dgn tunang tersayang aku.. kitorang g pas magrib.. sampai jek, cari parking then beli tiket.. amek tiket kul 9.50 pm punya, tengok jam baru 8.55 pm, ada byk lagi masa.. so masa yg ada tu aku g lah makan KFC.. hehehe.. feveret aku.. mcm biase yg aku order, 3 ketul ayam hot & spicy, aiskrim, coleslaw kecik, kentang putar, O.R fillet burger & air pepsi.. huh.. 2 org makan mcm nk makan 5 org.. haha..
tepat kul 9.45 pm, kitorang masuk panggung.. best jugak lah ICE AGE 3 ni.. walaupon masa tayangan sekejap je (lebih kurang 1 jam setengah) tapi ok lah x boring.. mmg kelakar.. aku bagi 3 bintang lah daripada 5.. keluar panggung je dah kul 11.25 pm.. urghh mate dah berat...
nk g makan tapi perut masih penuh, so balik terus lah.. sampai rumah kul 12.00 am.. ahh penat giler.. mandi, bersihkan mekap, sms jap ngan tunang tersayang (untuk pastikan dia selamat sampai rumah.. hehe) terus zzzzzz....
fuh walaupun penat tapi seronok.. esok malam ade konsert dekat DATARAN BATU PAHAT... x tahu lah nak g ke x.. sedang dalam pertimbangan.. hehe... so ok lah, kalau aku ada cerita baru lagi, aku akan selalu up date.. ok lah semua, daaaaaaaaaaaaa....

0 comments: