BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, July 31, 2009

IyE ke Ni? bOleH caYe kE?


Ish iye ke ni? korang cube bace ape yg tertulis kat atas ni..
sebab ape aku mcm was2?? sbb tunang aku berada di bawah bintang scorpio..
Mcm x caye je la.. x same ngan attitude tunang aku..
Tahyul la semua ni.. aku x percaye.. maybe yg betul cume jealous tu kot.. sebab tunang aku memang kuat cemburu.. sampai kadang2 aku pun x tahu mcm mana nak terangkan tahap cemburu dia.. org kata cemburu kan tandanye sayang.. alhamdulillah la kalo die rase cemburu pade aku..
Tu je la kot yg betol.. yang lain tu aku x percaye... sebab aku mengenali tunang aku dah lebih 2 tahun...

1 comments:

~ thalhazlin ~ said...

ahaha. biasalah, nama pun ramalan kan.. tapi saya pun scorpio dan saya rasa 'mostly betol' about it. hehe