BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, July 23, 2009

MC, kLiNik & BatU pAhaT....

Salam untuk semua... semalam bersamaan 22 Julai 2009 aku dapat MC dari klinik panel company aku sebab demam selsema & batuk 2 minggu x baik2.. tapi demam aku masih boleh g pasar tuh ngan mak aku (hehehe)..
Sebab aku alang2 dah x keje, aku & tunang pon amek keputusan wat HIV test.. aku wat kat parit bakar beb sebab klinik kerajaan pt yusof ni leceh pastu nurse semua hampeh...
Aku g dalam kul 2.30 ptg.. gitu gini kat klinik kul 3.30 baru siap.. pastu tunang aku pulak nak betulkan kereta dia sebab tangki air bocor.. nak xnk terpakse la aku ikut jugak sebab kitorang nak g survey barang kahwin plak.. betulkan kereta starting 3.45 ptg sampai lah 5.00 petang.. nasib baik aku cool je.. kalo x.....
Terus g batu pahat g survey barang kahwin... tengok pye tengok jadi rambang mate plak dah.. x tahu nak pilih yang mana 1... lepas dah puas menjamu mata & order barang yang aku suka, aku terus g summit.. tengok wayang beb sebab hari rabu tiket murah...
Aku tengok filem SKRIP 7707.. pehh mmg serius, aku takut tengok cerite tu siap terjerit kat dlm panggung... nasib baik x ramai orang.. aku ni mmg penakut tapi aku ade hati nak tengok cerite seram.. nak buat mcm mane, tunang aku pon nk tengok filem tu.. nak xnk aku terpakse jugak langkah kan kaki ni dengan berat sekali masuk panggung tu.... dari 5 binatng aku bagi 3 bintang je..
Filem ni ok, not bad tapi masih ade kekurangan dari segi visual & audio.. ni daripada ape yang aku tengok lah.. pendapat aku je.. kalau korang rase filem ni ok, best dari start the movie sampai ending, its up to u ok..
Papehal pon mmg aku seronok walaupon aku demam selsema.. hahahaha.. demam beb boleh tengok wayang lagi.. hebat betol aku... jumpe lagi lain cerite.. choe chin ci.....

0 comments: