BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, October 30, 2009

~ ape kena ntah ~

...Semalam balik keje aku terus berperang kat dapor...
...berperang masak ye, bkn berperang lain...
...dok masak lauk yg hubby aku request, ayam kari...
*
*
*
*
*
...Lepas maghrib kitorang dinner...
...siap makan je dok layan tv cerite 360...
...pastu cerite TOWER 13 plak...
*
*
*
*
*
...Iklan je terus g dapor wat air sunqist...
...buka peti ais amek aiskrim...
...amek jagung rebus...
...amek coklat...
...amek kacang ngan nyin...
...amek buah epal & lai...
...depan tv ade kerepek...
*
*
*
*
*
...Amek makanan tu semua letak depan tv & ngadap lah aku & hubby makanan tu...
...wat sekian kalinya aku berjaya makan semua makanan tu tanpa mengganggu perutku yg slim ni...
...see?? aku kuat makan kan? ape kena ntah aku pon x tahu...
*
*
*
*
*
...Tapi aku x riso pon sbb aku makan manyak mane pon badan tetap maintain melidi...
...cume sikit peliklah aku makan manyak betul lah smlm...
...jagung rebus aku abeskan sebatang, hubby makan 2 batang...
...coklat cadbury black forest kegemaran aku yg besar punye (175g) aku sorang makan (tapi x abes ek ade balance & skrg berada di depan monitor aku & menunggu mase tok d 'ngappp' oleh mulotku ini)...
...buah epal aku makan sebiji, hubby amek buah lai...
...kacang ngan nyin kitorang sental 2 org abes sebungkos...
...aiskrim aku makan sorang abes 1 cawan...
*
*
*
*
*
...Fuh3 gile melantak aku nih...
...hari ni je pagi tadi dok sarapan jejari ayam 8 ketul...
...ni ngah dok memikir nk mkn roti twiggies gardenia depan mate aku ni...
...coklat cadbury smlm ni pon kang aku abeskan...
...td bwk bekal nasi + ayam + kari tok lunch karang...
...dlm drawer ade oligo coco + biskot muncys...
*
*
*
*
*
...Ish3 biar benar nih...
...xpe2, hubby aku pon mmg nk sgt aku debab kan...
...suamiku tersyg, akanku cuba untuk men'debab'kan badanku ini untukmu...
...ha3 poyooooo...
*
*
*
*
*
...Ok lah itu saje untuk entry kali ni..
...ade tugasan menyusul..
...dan pasti aku buat keje sambil mulot dok ngunyah je..
...aku dulik hape?...
...aku beli pakai wet hubby aku bkn wet korang...
...wek3...
...END...

2 comments:

fikaryna79 said...

dah la kt taiping hjn..wat lapo yo..

yantea said...

fikaryna>.siannye.. sini ujan gak baru kejap td tp dah benti..