BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, October 20, 2009

PHOTOSHOOT PART 1

Aku nk upload lagi nih pic wedding aku.. sape nk tgok sila angkat kaki anda.. kehkeh.. ok2, sape yg meluat tgok aku asek upload pic kawen aku, so x pyh la korang nk tgok ok.. takot termuntah kat blog aku ni nanti..

First time possing depan kamera memang la aku batu..

Ade mcm gadis jawe asli x? gadis? aku gadis ke?

See? tu aku senyum buat2 tu.. penat siot...

Dok tengok suami aku kat sebelah tu..
Gambar berdua pulak.. berdua kan lebih baik.. hu3..

Suami aku sgt sporting kerana sudi memakai baju jawe ni walaupon die kate xnk.. ngeeee...

Alaalalaa sukenye aku tgok suami aku sporting mcm ni..

Suami pandang kamera, isteri pandang suami.. he3..


Senyum lagi ye cik puan yanti..

Possing yg mcm ni buat aku nk tergelak x sudah.. adoyaii..

See? time ni dah x tahan nk tahan gelak ni.. malu la..

Lalalala ini suami aku seorang saja yg punya..

Suami aku dah penat dah time ni sebab dah lewat mlm, rehat pun x cukop.. kesian dia..

Ok cukop sampai di sini phitoshoot aku dgn memakai pakaian jawe.. nanti sat lagi aku upload lagi ok.. tungguuuu...

1 comments:

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

mekap dia putih sangat la.ko dah memang putih, pastu mekap camtu plak..adeh~