BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, October 21, 2009

WEDDING PIC LAGI

Nk upload lagi.. x kire, aku ade mase ni, so aku nk upload secare pantas ye semua..

Keluarga kakak ipar aku.. baju oren tu bukan anak mereka ok.. tu anak akak ipar aku lagi sorang..

Baju hijau tu bakal biras aku merangkap tunang kpd abg ipar aku.. yg sebelah aku tu name die CT, amek spm tahun ni tp badan die mmg besar.. yg dukung budak tu lah kakak ipar aku lagi sorang tu.. baju oren tu anak dia.. suami dia x ada, x ikot..

Adik beradik aku.. tp x complete ni.. adik2 aku pon xde.. abg sulong aku pon xde.. masing2 ntah ke mane mase tu.. dari kiri adik aku, Irwan Syah keje tentera kat Perak, sebelahnye awek die, Nurul Hidayah, sebelah aku tu kakak aku, Wan Idayu keje marketing & abg aku yg keje kat JB, tentera jugak, Erwan Iedham..

Tengok muke suami aku, muke keletihan.. kesian dia..

Bestnye dlm pelukan suami tersayang..

Yeah lagi sekali bagi korang jealous.. lalala..

Dah la ni aku upload pic sanding.. penat pulak nk letak manyak.. lepas ni aku upload pic mase photoshoot baju gown plak ea.. nantikan ok..

0 comments: