BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, October 17, 2009

MAJLIS KHATAM AL-QURAN

Salam.. hai alls.. alhamdulillah bertemu lagi kite kan dlm entry yg baru.. hari ni, entry ini aku nk upload lagi pic wedding aku.. pic semasa aku mengadakan Majlis Khatam Al-Quran.. majlis khatam ni berlaangsung pada pagi hari Sabtu bersamaan 10/10/2009..



Meh3 aku bg korang tgok pic aku ye.. sowie mcm biase, kualiti gambar x memuaskan.. harap maklum...

Puan Yanti yg baru saja siap disolek.. solekan untuk majlis khatam ni adalah sgt simple ok..

Possing dulu sebelum sesi memakai tudung.. (pssstt korang nmpk x teddy kat blkg tu? teddy tu hubby aku bg seminggu sebelum kitorang bernikah..)

Tadaa dah pun siap memakai tudung.. perhatian kpd semua bahawasanye aku sendiri yg memakai tudung & tiara ni ok.. jgn ingat aku x reti.. lalala..

Muke aku dari jarak dekat.. see?? ringkas yg amat taw..


Aku semasa majlis khataman sedang berlangsung.. sebelah kanan aku tu adalah guru mengaji aku merangkap org kampung aku ok.. tukang pegang mikrofon tu pulak kawan aku..

Muke aku selepas saja tamat khatam.. ahh lega...

Pak cik aku iaitu adik kepada mak aku.. semua org ckp muke aku same mcm muke die.. pak cik aku ni seorang ketua pegawai JPJ daerah Batu Pahat..

Bersama kakak aku.. muke kami mmg x same.. kakak aku ni belum lagi berumahtangga ye..

Haruslah berpossing sakan dulu kan sebelum menanggalkan baju tersebut..

Majlis khatam ni bermula pade jam 10.30 pagi & berakhir lebih kurang jam 11.10 pagi.. selesai saje khatam, aku terus bz.. mandi lagi kerana sesi solekan untuk majlis bersanding akan bermula jam 12.00 tengahari..

Aku rase cukop lah setakat ni dulu ye.. jumpe lagi di lain entry.. entry kahwin lagi ok.. blum abes lagi..

0 comments: