BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, October 28, 2009

WAHHHH BESTNYEEEEEEE

See? tajuk aku dah buat aku happy.. clap.. clap..clap... seronotnyeee..
*
*
*
Sebenarnye aku ade story baikkkkkkk punye nk kasi tahu same korang semua taw.. nk tahu x? nk ke xnk? alohaaa.. aku story jugak ar sbb ape gune aku wat entry ni kalo x story??..... ngeeeeeee...
*
*
*
Malam tdi dok tengok tv cerite 'Tari Tirana'.. abes je cerite tu, hubby bukak channel lain.. x tahu lah cerite ape sbb mate aku dah dok pejam..
*
*
*
Lepas tu aku terus melayang hilang dlm mimpi yg indah.. ehekk.. aku tido la tu maknenye.. before that aku ade mintak izin ngan hubby aku yg aku nk masok tido dulu.. tapi... my hubby kate teman die tengok tv dulu baru masuk tido same2..
*
*
*
Last2 aku mmg dah x larat dah mate ni, aku sedap je la tido depan tv tu..
*
*
*
Pastu kan ntah dah berapa lame aku tido depan tv tu, aku rase mcm aku ade di awangan pulak.. sekali aku bukak mate.........
*
*
*
*
*
*
*
Lorrrrrr hubby aku dok dukung aku masuk bilik.. pehal la xkn kejutkan aku je kan.. heheehe... tapi seronoknye bile kena dukung ngan hubby... baiknye hubby aku.. romantiknye...
*
*
*
Ahh tibe2 idea nakal menerjah dlm kepale menghasut aku tidur di depan tv lagi malam ni supaya hubby aku angkat aku masuk bilik lagi.. lalala..
*
*
*
Wehhh korang, ini kan blog aku kan, so suke hati aku la nk ckp pasal ape pon... x suke, boleh blah!

8 comments:

buah hati nya.. said...

uish..mmg romantik..suke2..hehe..

yantea said...

romantik ea.. hehehe.. yan pon x sangke suami romantik gitu.. yan lg sukeeeeeeeeeeeee.... oh malu2..

rEdrOsE said...

waaaaa.....nak tawEn gak..nak tEnE Duk0ng gak,waaaa l0mantiknyEr...
ngEeeeeee gatE lak akak mu ni...
wargh!!wargh!!!wargh!!!

yantea said...

maksu>>ha cpt2 tawen.. sonot tawen ni.. uiii indah.. bahagia... alamak aiiii...

angahfarah said...

salam...
bagus2.. gud tips yan..hihi~
kwn fara pon ada kes sama cam yan...but mrk ni da lama kawin..still romantik lagi..
sabar...sabar utk menanti saat bahagia itu..huhu~
hopefully ia akn berkekalan kan...insyaAllah~

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini.

Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

yantea said...

farah>>nikmatnye idop berumahtangga hanya mereka yg dah berkahwin saja tahu.. syukur saye di temukan jodoh dgn lelaki yg baik.. alhamdulillah..

yantea said...

bujang susah>>salam.. sangat2 suke blog anda kerana banyak info berguna.. terima kasih.. salam perkenalan juga dari saye..