BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, October 29, 2009

~ hmmm... please bagi some idea meh.. ~

...hmm.. hurmm.. tggal 3 hari je lagi besday hubby...
...x tahu lah nk bagi ape...
...jam tangan, t-shirt, kemeja, kasut adalah brg2 yg pernah aku bagi...
...nk bagi lain barang pulak...
...tapi x tahu nak bagi ape..
*
*
*
*
*
...cadang just nak masak sedap2 tok die & wat candle light dinner paling romantik...
...tapi pk2 balik mcm x ok pulak raikan 2 org je...
...family sebelah aku kate nk buat birthday party same2 ngan adik aku sbb adik aku lahir 05/11/2003...
...01/11 & 05/11 kan x jauh, better lah buat same2 kan...
*
*
*
*
*
...tu lain hal, skrg aku nk korang bg suggestion ape hadiah yg patot aku bg kat die?...
...please tlg aku k...
...kerjasama anda semua adalah sgt2 dihargai...
*
*
*
*
*
...P/S : Jgn pulak ade bg suggestion soh bg anak sebagai hadiah.. ade yg masuk ICU kang...

0 comments: