BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, October 15, 2009

PIC LAGI.. 08/10/2009

Salam.. sekejap je dah menginjak ke tarikh 15/10/2009.. bermakne sudah 1 minggu aku bergelar isteri kepada suami terchenta, MOHD ROSLAN BIN SUMAWAN.. alhamdulillah setakat ni bahtera rumahtangga kali aman bahagia sentiasa.. hari2 yang dilalui semakin lama semakin berbunga cinta.. mungkin inilah nikmat apabila berkahwin dengan org yg kite cinta, yg kite syg..

Ok2 hari ni aku nk upload lagi pic aku k.. jgn bosan k.. al maklom la kawen kan seumur hidup sekali jek.. so suke hati aku le nk tempek byk mane pon..

Aku bersame Sal, kwn aku yg byk membantu dlm urusan perkahwinanku..

Aku bubuh lagi lah gambar dia.. al maklom lah, org kuat mase majlis aku.. hu3..

Nie Ekin, sepupu kepada kawan aku tadi, Sal..

Kawan aku yang sudi dtg mlm pernikahanku, Mala.. x sangke ko sudi dtg ek..

Nie pulak name dia Saadah.. same jugak dtg bersame Mala.. thanx buddy sudi dtg..


My mum, love her so much.. mak aku nk touching mase ni nk lepaskan anak die tapi nasib baik lah uma mertua dekat.. so x terase kesedihannye sgt..

Mak aku kena kiss.. lalalaa.. syg mak.. muah3..

My dad.. ayah aku memang x suke bergambar ok..

Sayang ayah aku jugak..

Adik aku paling bongsu.. kesian die rindu dekat aku sejak aku duduk umah mertua.. akak aku ckp adik aku selalu tanye bile aku nak balik umah.. sian adik..

So setakat ni dulu lah aku bubuh pic kahwin aku.. x larat nk tempek banyak2.. ade mase aku mesti tempek pic lagi... pic nikah je.. karang korang bosan plak.. lalalala....

1 comments:

BULLET said...

wah, pengantin baru yek. selamat pengantin baru...