BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, October 16, 2009

PHOTOSHOOT LAGI

Photoshoot lagi yg aku nk upload di sini.. inai di jari masih merah lagi.. so ade baiknye aku mengupload sebanyak yg boleh untuk tatapan korang semua walaupon pic kurang memuaskan..



Masih di lokasi yg same & waktu yg same, aku & hubby melakukan photoshoot dgn mate yg mengantuk kerana sememangnye x cukup rehat..


Aku dlm busana rakyat negeri matahari terbit, kimono..

Badan aku kaku keras mcm batu.. x pandai nak berpossing depan kamera..

Aku bersame hubby aku..

Arghhh tulung3!! kami memang x reti bergaya depan kamera..

See?? nampak kaku di situ ye semua..

Anyway malam tu kami sgt3 penat kerana terpakse berpossing dgn mcm2 gaye arahan dari encik cameraman.. nk buat mcm mane, bayar mahal2 kalo x possing sakan, rugi je duit..

Ok, aku rase aku dah malas nk upload banyak2 pic.. cukop lah aku tunjok mane yg ade je ek.. so sampai sini dahulu enrty aku kali ni.. see yah!!

1 comments:

Ivy Metaga said...

cantik =)
harap tak terlewat yer sy wish selamat pengantin baru buat yan dan suami terchenta..=)