BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, October 29, 2009

~ muntahkedarah ~

...blurpppp.. alhamdulillah...
...sendawa menunjukkan aku telah kekenyangan...
...hari ni dlm sejarah aku telah mencipta rekod kerana makan dgn manyak...
*
*
*
*
*
...Pagi sarapan makan nasi goreng...
...pukul 10 buat oligo coco + biskut munchys...
...then makan roti gardenia...
...lunch time makan nasi + sambal udang...
...skrg baru lepas mkn biskut coklat munchys punye + air kosong 1 botol besar punye...
*
*
*
*
*
...Nanti balik nk masak ayam kari...
...makan lagi...
...tapi timbang berat masih di takuk yg lame...
...40 kg...
*
*
*
*
*
...Tapi hubby aku nampak mcm dah ade peningkatan sikit...
...itu tandenye aku bg die mkn sedap2 + jage die elok2...
*
*
*
*
*
...Entry kali ni ringkas...
...sebab aku malas nk taip panjang berjela...
...esok kalo ade story, aku update lagi ek..
*
*
*
*
*
...See u again...

2 comments:

fikaryna79 said...

best ek mkn manyak tp maintain jer..baguih sggh..huhu..

yantea said...

fikaryna>>mmg best sgt3 tapi pelik lah ke mane g semua makanan yg saye makan?? ish3