BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, September 5, 2009

AIMAN?? X KISAH.. HUHU..

Hello.. aku luangkan sikit mase sebelom aku memrajinkan diri aku kat opis nih, aku nk share pic ngan korang semua.. pic ni aku amek mase abg aku kawen.. ni kat umah isteri dia, mase tu 07/03/2009.. aku g hantar abang aku..



Ok, berbalik pade motif asal, aku just nak share pic aku dgn seorang kanak2 yg teramatlah comel + bijak + cerdik + aktif.. name die Mohd Aiman Bin Faizan.. anak abg angkat aku.. kalo korang bace entry aku yg lepas2, aku ade cerite ttg seorang abg angkat aku yg selamatkan aku mase aku kecik2 dulu dari mati lemas.. aku malas nk cerite sekali lagi, korang g lah tgok balik k..



So, abg angkat aku yang aku anggap mcm abg aku sendiri ni aku panggil abg Ijan je.. kerjaya dia same mcm abg aku, seorang tentera, polis tentera (MP).. abg Ijan dah kahwin tahun 2006 & dikurniakan 2 org anak.. sorang laki sorang pompuan..



Ini adalah pic anak lelaki dia ok.. sungguh aktif ini budak.. x reti dok diam.. kejenye asek nak berjalan je.. ok lah, aku bagi korang tgok lah ye..



Aku & Aiman.. botak kepala dia.. ayah dia punye keje la ni.. huhu..

See?? comel kan? aku sgt3 suke layan ini budak.. sgt aktif.. x terlayan.. tapi seronok.. al maklom lah, aku seorang yang amat sukekan kanak2.. winkkk...


ah comel sgt budak ni.. tapi x mahu pandang kamera langsung.. malu kot..


ni pulak adik aku.. tapi mcm abg aku sbb badan dia lebih besar dari aku.. huhu.. adik aku juga seorang anggota tentera.. (dgn adik ni nk pandang kamera pulak..)

0 comments: