BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, September 5, 2009

SEDEYYYYYYYYYY

Salam semua.. hari ni aku dilanda rase sedey kerana aku dah x dapat nak YM dgn kwn aku, LOVE LAVENDAR.. warghhh.......... kalo die xde, rase sunyi pulak hari2 aku yg aku lalui...


Semalam bersamaan 04/09/2009, love x dtg keje sbb nk g jumpe perodua, nak pasang seat belt kat blkg kereta dia.. then pagi tadi dia masuk opis, die kate ade note atas meja dia.. note tu seperti memberi peringatan supaya jgn selalu berchatting.. kesian love..
hubungan persahabatan aku & love boleh diumpamakan seperti ini..

Aku dah x dpt lagi nk bergurau senda lagi dgn dia.. hopefully dia akan kembali ke alam YM dgn kadar segera kerana aku akan merindukannya...


3 comments:

Love Lavendar said...

yan...jgnlh sedih sgt...aku sentiasa igt ko..selama ni ok je aku ym...alih2 pg ni mcm tu lak...xpe2...bg aku wat baik dlu...hahaha...nnt aku kembali ke ym mcm biasa ok...take care tau..jga diri...ko tu nk jga pengantin baru...jgn gaduh2 dgn papa tau... aku syg sama ko.... keep smile...jgn sedih2 k... nnt aku pn nangis gak... miss u...

yantea said...

love>>kesedihan x dpt d bendung lagi.. warghhh... x best lah x dpt ym ko lagi dah.. selalu aku ym ko je.. xde dgn org lain.. best sgt3 dpt kwn ngan ko.. sbb kite berkongsi cerite suka & duka.. aku harap ko x lupakan aku.. kenang daku selalu.. ko pon same take care taw.. jage en b baik2.. aku doakan korang bahagia selalu.. aku akan rindukan ko sepanjang ketiadaan ko kat ym..

Love Lavendar said...

yantea >> xmao sedih2 k...aku akn tetap ikuti perkembangan ko...aku pun rindukan ko...ari2 yg aku lalui rasa sunyi je ni...ko pun kwn yg best2 sgt2 cox life kite lbh kurang sme je.. nnt klu ko nk honeymoon kt PD jgn lupe inform kt aku k..insya-allah ada rezeki kite ketemu k...papa bg rantai ye...cayalah...jgn lupe sms address ko k...take care