BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, September 8, 2009

hmm.. erm.. hurm...

Hello.. hampes... hampeh.. hampas.. korang tertye2 ke asal aku tetibe nk melalot lagi karot? ok, tadi aku sms abg edid aku yg dok JB tuh.. aku tye die bile nk balik kampong sebab skrg ngah ade expo kat Muar.. last month die ade balik tp mase tu expo dah habis.. so melepas lah.. aku just nk inform kat die ni td.. kot2 die nk beli pape ke..

Then die me'reply' ckp this year dia x pat bonus.. urghh.. ye ke? boleh caye ke? atau die kelentong aku sbb takot aku mintak belanje? konpius3... oh ye, aku bercerite nih ttg abg edid, seorang anggota tentera tu ye.. nape d panggil Edid? name die Erwan Iedham tapi x tahu asal ntah name Edid jugak jadi pilihan sebagai name glamour.. uiksss glamour ke?


Sian die, baru sebulan transfer ke JB x dpt plak bonus.. huhu.. sebelom ni keje kat Sabah negeri di bawah bayu ok.. alhamdulillah lah bile dah kena transfer ke JB ni dekat lah dgn family.. nk balik every weekend pon boleh.. tinggal lagi larat x larat lah nk bayar petrol & tol.. ahaks...



Kawan2ku semua, abg aku ni merupakan abg yg betol2 atas aku.. beza umur kami 5 tahun ye.. terlalu rapat & sgt3 suke kalo die balik kampong..



Nk tgok pic die ke? jap ea aku kasi bubuh & bg korang tgok.. layan k...




ni lah abg aku..

pic bulan 3 lepas.. mase keje kawen abg sulong aku..

ni mase die keje kat sabah..

See u olls? ni lah die abg aku yg rapat ngan aku..

0 comments: