BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, September 8, 2009

ALHAMDULILLAH

Alhamdulillah, baru je aku dok tension, aku call kwn2 aku tye ade mane2 andam lain x.. ade sorang kwn aku ni bagitahu kat kampong die ade.. syukur yg amat... aku dgn rakusnye pon mintak number andam tu & terus call tanpe tunggu lame2 lagi.. x lambat seminit pon.. sebab aku takut mase yg semakin suntok..
Sebelom nie pye la aku excited giler nak gayekan baju kebaya indon tu ngan andam yg aku book tu kan tapi last2 cancel, buat aku bengang giler! bile aku call andam tu, x jawab.. tadi ade jawab tapi husband die yg jawab.. husband die ckp bini die g umah mak die.. wah ckp x boleh bangun tapi boleh pulak g umah mak die.. menipu di bulan puase..
Aku rase aku bernasib baik sebab andam baru yg aku call tadi still ok & dia masih nak amek kalo aku nk.. aku rase mmg aku kena amek andam tu jugak sbb aku betol2 dah kesuntukan waktu.. aku dah x boleh nak cari andam lain.. ade andam lain pon mahal..
Keputusannye mlm nanti aku g umah mak andam tu tok tengok baju & runding harge.. doakan aku.. amin..

2 comments:

Love Lavendar said...

yan >> dh dpt mak andam ker? uiks...apa2 ntah mak andam tu...x ptt btol wat ko mcm tu...sakit ape smpai xleh wat..pdhal sbln lg...ntah2 die ade tender lain kot..ish3...ko dh byr deposit ker?? cian lak aku rase..dugaan betol kan...bykkan bersabar k...aku sentiasa ikuti perkembangan ko...take care my friend... muahhhh...

yantea said...

love>>sedey giler taw die tetibe ckp x boleh nk buat.. menyirap aku.. nasib baik aku belom bg deposit.. dah tu yg buat aku hangin tahap gaban tu, bkn die yg berckp sendiri ngan aku tp die pass bg anak die ckp.. giler geram aku.. aku dah mls nk amek tahu pasal andam tu lg.. menyakitkan hati je.. thanx my friend sbb sering amek tahu perkembangan aku.. aku pon akan selalu ikuti perkembangan ko okeh.. take care taw cyg..