BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, September 5, 2009

BANGGA DENGAN DIRI ANDA


Hiiii semua.. korang rase boring x? kalo korang rase boring, meh layan pic artis barat yg selame ni kite tgok cantik je kat tv, paper mahupon magazine.. so, layannnnnnnn....


Jennifer Lopez



Ha tengok muke J.Lo ni, sekali x mekap, punye lah nampak segala bekas @ parut jerawat dia.. selame ni aku tgok die cantik je, kulit die pon same, giler halus!!






britney spears


Tengok lah muke Britney yg asli, yg neutral.. muke dia xde lah cantik mane.. kulit die pon xde lah semulus mane.. selame ni kite tgok dekat majalah tu semua hanya teknik solekan @ photoshop..


Madonna

Lagi giler nenek ni.. umur dah separuh abad pun masih maintain kat atas pentas.. tapi tengok lah keadaan diri dia yg sebenar.. mmg dah tua lah ekau ni Madonna.. patut bersara je.. x payah pakai sexy2 lagi.. tapi dia kan org barat.. ape de hal kalo pakai sexy pon..

So korang, x perlu risau lagi kalo rase diri korang tu ade kekurangan lagi.. perlu di ingat setiap manusia di dunia ini bukannye sempurna.. Tuhan menciptakan semua manusia sama.. ada mata, hidung, akal, hati, mulut dll... yang membezakan kita adalah diri kita sendiri..


0 comments: