BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, September 14, 2009

LOSE MY WEIGHT AGAIN...

Salam di hari isnin yg sungguh indah ni.. x sangke ye.. diam x diam dah x lame je lagi kite akan menghampiri Aidilfitri.. 5 hari saje lagi ok kwn2.. mcm mane persiapan? semua ok? aku? aku rase xde menda yg aku nk exicted sgt raye tahun ni.. aku lebihkan pade hal2 perkahwinanku saje.. tapi walau mcm mane pon, baju raye tetap 2 pasang u.. hehehe...
Ok2, semalam aku g lah timbang berat aku nih.. mane tahu makin terkecik ke ataupon makin terbesar ke.. tp mmg sah, aku makin terkecik.. OMG, mcm mane ni nk naik pelamin dgn badan yg x cukop zat & vitamin.. tunang aku dah bising.. nk buat mcm mane, i mmg kurus keding ok..
Bayangkan, berat sebelom puase 44 kg.. tp skrg ni berat aku cume 40 kg.. mane pergi lagi 4 kg? oh no.. makin kecik pulak badan aku.. walhal bile masuk waktu buke je, malam aku makan mcm2.. tapi nape, nape why why berat menurun..
Tolong, tolong aku x mahu di cop lagi rangke idop.. warghhh sedeynye..

7 comments:

Love Lavendar said...

alahai ciannye berat makin turun..cpt makan coklat byk2..kuang3... ko byk sgt pk, tu yg bdn susut....

yantea said...

love>>aku x pk pape la.. aku happy je.. mane tahu berat nk turun byk mcm ni.. ish3.. sakit telinga aku dgr bebelan tunang aku.. arghh..

Love Lavendar said...

kena bebel? ciannye...sbr je k....

~ Hariza ~ said...

hua hua..sama la kita..
berat sblm 44kg..tp turun 2 kg je setakat ni..
cuma telinga je makin 'berat' dgr tunang membebel..
aiyok..

yantea said...

hariza>> tunang kite same2 risaukan kite.. sbb kite x cukop berat kot.. hahaha.. baju size xs pon boleh ade longgar lagi.. hehehe.. ape pon, same2 la kite berusaha untuk menambahkan berat kite.. huhu

yantea said...

love>> ye loh kena bebel ngan tunang aku.. sakit telinga aku dgr bebelan die.. ade ke patot die kate aku diet.. yg aku selalu makan byk2 depan die tu ape? saje je nk marah aku.. dah mmg aku sejak azali kecik mcm ni nk wat mcm mane kan..

Love Lavendar said...

yan >> kite mmg jenis bdn susah nak naik...kuang3...mkn byk pun tang gitu gak...bersyukurlah x pyh nak diet2 mcm org lain....hehehe...

psl bebel tu biasela...tu kn namanye caring..