BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, September 7, 2009

Salam di pagi Isnin yang sungguh indah.. alhamdulillah kita dah menginjak ke hari yang ke-17 bulan ramadhan.. syukur kite masih lagi dapat beribadah di bulan yang mulia ini.. hari ni aku ade sikit kelapangan.. aku amek kesempatan ni nak kongsi aktiviti aku semalam (06/09/2009).. aku berbuke di rumah mertua ku.. eh bakal.. belum sah jadi mertua lagi.. kehkeh..


Malu + segan yg teramat berbuke pertame kali di rumah mertua.. salah lagi.. bakal mertua.. tapi sebab tunang mendesak aku, aku pon terpakse buat2 x malu.. datang je dah waktu buke.. ape punye menantu nih..


Pukul 9.15 malam, aku pon meminta diri sebab nak g expo dekat Tanjung Emas Muar.. fuhh giler ramai manusia.. al maklom lah, dah nak raye mmg ade expo dekat sane.. every year.. expo tu sampai raye nanti.. kalo nk murah, dtg malam raye tapi konpem ramai manusia.. jd lautan manusia terus..

Semalam cadangnye just nak cari shawl tapi cari pye cari xde pulak.. semuanye tudung ekin & tudung siti.. geram je rase.. aku x berminat ok nk pakai tudung tu.. aku lebih suke shawl sebab mudah nk pakai..


Jalan pye jalan ternampak plak selimut (gambar doraemon).. huhu.. x snape pic lah.. sowie ye all.. aku beli selimut tu.. boleh menghangatkan aku kalo sejuk menguasai diri.. ekeeke..


Pukul 11.30 malam baru balik.. minggu depan nak g lagi ajak abg aku yang tentera tu (kalo die balik kampong).. nk soh banje.. wek3...


Korang, nk tgok x aku pye MIL? sini aku letak pic mase besday die pade 30/08/2009 lepas.. my beloved MIL nih.. jgn main2.. die pon syg aku taw.. hehe..


maaf lah, ade pulak ramai body guard sebelah MIL aku tuh.. huhu.. perosak kek..

0 comments: