BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, September 18, 2009

SeLamaT HaRi RayE aDiLfiTri..

Salam, alhamdulillah kita masih lagi menjalani ibadah puase.. mungkin esok hari last kite semua berpuase.. seperti yg semua tahu, esok ptg dah boleh tgok anak bulan ye.. :D sukenye..


Sempena hari raya yg bakal menjelma beberapa hari je lagi, Yan ingin mengambil kesempatan memohon ribuan ampun maaf andai terkasar bahase tersilap bicare.. x kire sama ade sengaja atau tidak.. kepada member2 kepek semua, jgn lupakan aku kat sini bile makan lemang & dodol tu..


Ok, kat sini Yan sediakan kad raye untuk korang semua.. terima kasih kepada Kak She kerana sudi meng'edit' kad raye ni buat Yan.. ha korang semua, meh ar amek kad raye aku nih.. tampal kat blog memasing pon ok.. ceriakan lagi blog korang semua.. yihhaaaa..

Ha amek jgn x amek ye..

SeLamaT HaRi rAyE mAaF zaHiR & BatiN..

2 comments:

Love Lavendar said...

salam lebaran..di atas kesempatan ini, love mengucapkan selamat hari raya maaf zahir batin. semoga aidilfitri kali ini membawa seribu makna kpd yan, tunang & famili. semoga hari2 mendatang membawa pengertian yg lbh baik..amin..

Selamat hari raya....raya...rayaa....

psst: nak duit raye...kih3...

yantea said...

love>>same2 ye.. selamat hari raye jugak yan ucapkan pade love.. andai selame nite berkawan ade terkasar bahase tersilap bicara, mohon di maafkan dunia akhirat.. semoga raya tahun ni kita same2 di iringi kebahagiaan.. semoga love & tunang berada dlm keadaan happy selalu.. selamat hari raya buat love & tunang tersayang & juga keluarga..

Selamat hari raya maaf zahir & batin..

duit raye mintak kat tunang ko sbb aku pon mintak tunang aku.. hehe..