BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, September 5, 2009

UPACARA MEMBATALKAN AIR SEMBAHYANG

Salam petang sabtu semua.. sihat x u all?? ape punye tajuk entry aku nih kan.. ntahapehapentah.. aku dulik hape.. kan aku dah awal2 ckp, kalo x suke, sila blah dari blog aku.. ni blog aku, suke hati aku lah kan nak cerite pasal ape pon..
Ok, berbalik pade tajuk aku di atas, aku nak cerite ttg majlis pernikahan aku nanti.. akan dtg.. insyaAllah akan berlangsung pada pagi 10/10/2009..
Tadi dok sms ngan tunang aku, then aku tanye bile nak g beli barang kemas kan.. itu hari tunang ckp nk belikan aku cincin lagi.. aku majok lah kan sebab mase merisik & tunang kan dah bagi cincin.. xkn nikah karang pon dapat cincin lagi.. 3 cincin aku dapat?? aje gile... memang lah kesian kat tunang aku yg bertungkus lumus kerja cari duit.. tapi aku nak jugak barang lain selain dari cincin..
Then last2 tadi dia sms dia ckp dia nak belikan rantai leher.. wahhhhh terus senyum depan monitor aku tadi sorang2.. lepas tu gelojoh sakan, tanye tunang aku bile nak g beli... ish3 mmg gelojoh betul.. x reti sabo dah ni ha...
Tunang ckp bawak bersabar.. kedai emas berlambak dekat dunia ni.. kuang asam betul.. hmm x sabarnye nk tunggu saat tunang aku pakaikan rantai leher tuh.. aduh... teruja betul nak menunggu detik waktu itu...
Ok lah u all, aku ade keje skit, karang ade mase aku akan selalu update.. kalo nak saksikan rantai tu, tunggu nanti entry mase aku dah tawen ye... sila bawa bersabar.. empunya badan lebih tak sabar.. terlebih sudah...................
P/S : jom same2 hitung hari aku bakal bergelar isteri.... peace..

0 comments: